Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Η ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ!



ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ, Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ κ.ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΠΑΙΡΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!! 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ... ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΜΗΠΩΣ;


Με ύφος νικητή και αέρα κυρίαρχου, επανέρχεται ο Πέτρος Τατούλης στα δρώμενα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και μιλάει με σιγουριά, για το ''επιχειρησιακό'' του πρόγραμμα!!
Βέβαια τα Ευρωπαϊκά εμβάσματα είναι πολλά και η αποκλειστική διαχείρισή τους βρίσκεται στα χέρια του, οπότε έχει και την βεβαιότητα, πως τουλάχιστον από λεφτά....πάμε καλά !! Μόνο για τα σκουπίδια δηλαδή την διαχείριση των ΧΑΔΑ και των αστικών αποβλήτων, έχει 100 εκατομμύρια έτοιμα και ζεστά να χρησιμοποιήσει για να επιτύχει αυτά που θέλει.. Το θέμα είναι Τι θέλει να καταφέρει. Και πόσο αυτό είναι προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος, για τα οποία κόπτεται μεν στις συνεντεύξεις του, αλλά στις οπισθοδρομικές κομπανίες με τις οποίες διαβουλεύεται και αποφασίζει, διατάσσει άλλα και καθόλου εναρμονισμένα με τις δημόσιες δηλώσεις του.
Δεν ξεχνάμε πως ο Πέτρος Τατούλης, μόλις 5 μέρες πριν τις εκλογές, πήρε πίσω ως απαράδεκτη την μελέτη για την περιβόητη ολοκληρωμένη διαχείριση των αστικών αποβλήτων της Πελοποννήσου, με την οποία μας είχε επιβληθεί ως νεοφανής αστέρας της πρωτοτυπίας και της έμπνευσης. Δεν παραλείπουμε να θυμόμαστε, πως η Τρίπολη διάγει υπό καθεστώς ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ως προς την διαχείριση των απορριμμάτων της, στην οποία περιήλθε, μετά τις απαράδεκτες αναταραχές και τις απαθείς στάσεις και θέσεις του ίδιου του Τατούλη και του πρώην δήμαρχου Γιάννη Σμυρνιώτη. Και δεν ξεχναμε πως αυτή η έκτακτη ανάγκη τρέχει τώρα εδώ και 15 μήνες !!
Κατάσταση καθόλου κολακευτική για τον Περιφερειάρχη του 60% που δεν κατάφερε σε 4 χρόνια στομφωδών εξαγγελιών και υπεροπτικής διακυβέρνησης τίποτα άλλο, εκτός από πομφόλυγες στα λόγια και άνθρακες στις δράσεις.. Αναμένομε με εξαιρετική ανησυχία, να δούμε πως λογαριάζει να σκορπίσει και σε ποιούς εργολάβους, τα 100 εκατομμύρια που έχει ήδη προς εξαργύρωση !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου