Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ




ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.


Δεν θα το πίστευε κανείς κι όμως έγινε... Η υπογράφουσα πρωτοδίκης, την ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ για την ανακήρυξη των εκλεγμένων στις Περιφερειακές εκλογές 2014, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, έχει κάνει μαντάρα τα αποτελέσματα και μπάχαλο τον Καλλικράτη.
Χωρίς να υπάρχει συνοχή, των νομικών επιχειρημάτων, με την τελική ανακήρυξη και μάλλον χωρίς την ενδεδειγμένη διασταύρωση, έδωσαν την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014, στην δημοσιότητα, την απόφαση, στην οποία δεν περιλαμβάνονται στους εκλεγμένους 51 συμβούλους του ΠΕΣΥΠ, οι αντιπεριφερειάρχες, των Νομών.
Μέχρι να καταλάβουν στους συνδυασμούς, με ποιό σκεπτικό η πρωτοδίκης, έκρινε ως εκλεγμένους τους πρώτους σε ψήφους, αφήνοντας απέξω τους αντιπεριφερειάρχες, που προηγούνται σε εκλογιμότητα, αφού ούτως ή άλλως είναι εκτός σταυροδοσίας, έπαιξαν με τα νεύρα τους, αδυνατώντας να πιστέψουν, στην τόση προχειρότητα και επιπολαιότητα της ανακήρυξης.
Σήμερα, βάσει των δηλώσεων του Πρωτοδικείου Τρίπολης, θα ανακοινωθεί η διορθωτική απόφαση. Αύριο λογικά, θα έχουμε τους τελικούς επιτυχόντες. Αν και γνωρίζουμε πολύ καλά, πως αναμένονται ενστάσεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω, στους συμβούλους. Αναμένουμε με αγωνία...
Πάντα με το σχετικό σασπένς η Περιφέρεια άσχετα αν μας το κάνει black ενίοτε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου