Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Η ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...



Η ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Η ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...


Το βιαστικό κλείσιμο της Βουλής, δεν ήταν τελικά παρά μια κομπίνα που έστησαν όλα τα τρωκτικά που έχουμε στείλει εκεί μέσα, με την ευλογία της ψήφου μας και τους ανεχόμαστε να αποτελειώνουν την ΕΛΛΑΔΑ μας.
Το επίμαχο θέμα όλης αυτής της σκευωρίας, είναι η ανοχή του λαού.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Γνωρίζουμε πως ΔΕΝ υπάρχει ΣΥΝΤΑΓΜΑ σε ισχύ....Κι όταν υποτίθεται πως υπάρχει το αντιπαρέρχονται....με τις ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ.
Γνωρίζουμε πως έχει συμβεί προ πολλού η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ κι ακόμα πως ο μοναδικός αρμόδιος να το διαφυλάττει, παίρνει τον παχυλό μισθό του και αναπαύεται στην ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ σε απόλυτη αδράνεια και αδιαφορία.
Γνωρίζουμε με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ πλέον, πως ΟΛΟΙ οι υπουργοί είναι σε αποστολή καταστροφής της χώρας, με το αζημίωτο για δαύτους βέβαια...που συνήθως είναι πολλά λεφτά εντός ή εκτός Ελλάδας.
Γνωρίζουμε πως μας δουλεύουν ΟΛΟΙ τους, έχοντας εξανδραποδίσει κάθε φωνή αντίδρασης στα ΜΜΕ και στο ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ που τώρα έχει μεταβληθεί σε ΚΕΝΟΒΟΥΛΙΟ....κι όμως παίρνει αποφάσεις ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.
Παρακολουθούμε τις αήθεις δηλώσεις τους, που είναι απροκάλυπτη κοροϊδία και εμπαιγμός όχι μόνο της νοημοσύνης μας αλλά και κάθε έννοιας στοιχειώδους σεβασμού.
Διαβάζουμε σαν ''πληροφορία'' την εκποίηση στη ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ, κάθε ομορφιάς που έχει η ΕΛΛΑΔΑ μας, κάθε μνημείου και ακινήτου που την κοσμεί.
Αντέχουμε τις αβάσταχτες περικοπές των κοινώς αποδεκτών και στοιχειωδών κοινωνικών παροχών, τον εξευτελισμό της ζωής μας, την αγένεια των πουλημένων διαπραγματευτών - υπουργών, την αποβλάκωση για θέματα - απάτες, οφθαλμοφανή, όπως το μεταναστευτικό, η Υγεία, η Αμυνα, η αλητεία το ΤΑΙΠΕΔ, της ΕΛΣΤΑΤ, των ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.
Βλέπουμε να ξεκοκκαλίζονται όλα τα εισερχόμενα λεφτά, για να μεγιστοποιήσουν το μερτικό τους οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ και οι εργολαβικές εταιρείες των ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΩΝ και ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ.......για τους οποίους ΔΕΝ ισχύει κανένα προληπτικό μέτρο, ούτε για τα ΧΡΕΗ τους προς το Δημόσιο, ούτε για την ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ τους μέσω λογαριασμών εξωτερικού...και όχι μόνον.
Δεν πιστεύω να περιμένει κανένας μας....την εμφάνιση του ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΥ.....
Αυτός υπήρχε μόνο στις αρχαίες τραγωδίες......
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ....ΑΦΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ....
ΕΜΑΣ ΘΑ ΟΙΚΤΙΡΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ .....
ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΠΙΑ...................


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου